Referenciák

A termékek előállítása során – és különösen igaz ez a gyógyszergyártásra – számos előírásnak kell megfelelni. Ez vonatkozik a termékek előállítását végző gépsorokra, berendezésekre is. A piac igénye érthető: minőségi munkavégzés, megbízható, kifogástalan partnerek szerződtetése.

A BU&SA Automatika Bt. megfelel ezeknek az elvárásoknak, s remélhetőleg a jövőben is magas szinten tudja kiszolgálni az igényeket.

Referenciaként említésre méltók a saját tervezésű, gyúró granuláló berendezéseink, melyeket közösen gyártottunk helyi gyártó partnerünkkel. A berendezések saját tervezésű és kivitelezésű automatikával felszereltek.
Ilyen berendezések működnek Kínában, az USA-ban, Svájcban, Németországban, Koreában és Taiwanon, valamint elmondható, hogy több nemzetközi szakkiállításon is szerepeltek.

Szintén sikeresnek mondható az egyedi tervezésű és kivitelezésű folyadék töltésére alkalmas közepes volumenű kiszerelő töltő berendezésünk.
Sok esetben vettünk, és veszünk részt gyártó partnereinkkel közös projektekben, mint például vákuumszárító, többmérleges és volumetrikus elven működő töltőgép, festékcsomagoló és palettázó berendezés megalkotása.

Karbantartási tevékenységet elsősorban a régióban látunk el. Kiemelt partner a helyi Alkaloida Vegyészeti Gyár Zrt., gyártó és csomagoló berendezéseinek működését biztosítjuk, szükség szerint karbantartunk, felújítunk, hibaelhárítást végzünk. Hasonló tevékenységet látunk el a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyén és budapesti központjában, valamint a TEVA Gyógyszergyár Zrt. területén, de vannak munkáink az Anti-Germ Hungary Kft, a Hungaro-Chemicals Kft. területén is.