Pályázat

Kedvezményezett neve: BU & SA Automatika Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Projekt címe: „Gyakornoki Program a BU & SA Automatika Bt-nél”

Szerződött támogatás összege: 6.820.191 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 100%

Projekt tartalmának bemutatása:
A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.
Cégünk a gyakornoki program során 2 fő munkavállalót alkalmaz. Az egyik gyakornok munkaköréhez kapcsolódóan elsősorban logisztikai feladatokat lát el, tevékenysége kiterjed az árubeszerzésre, raktárkezelésre, anyagmozgatásra, számítógépes nyilvántartás vezetésére, adminisztrációs feladatok ellátásara. A másik gyakornok tevékenységét főképp a gépgyártás területén végzi, feladatköréhez tartozik a tervezés, felújítás, karbantartás, számítógépes munka, tervezőprogramok használata, műszaki rajzok készítése.
A gyakornoki program bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozásunk számára kilenc hónapon keresztül, lehetőséget teremt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység ellátására, valamint az új munkahelyek feltételeinek kialakítására is.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.07.01.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-01983