Pályázat

Technológiai fejlesztések a Bu&Sa Automatika Bt-nél

Pályázat: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 – Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program

Projekt címe: Technológiai fejlesztések a Bu&Sa Automatika Bt-nél

Kedvezményezett: Bu&Sa Automatika Bt.

Azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-03125

Szerződött támogatási összeg: 9.999.800 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt zárása: 2023. április 30.

Projekt bemutatása:

A Tiszavasváriban megvalósuló projekt során a 10,00 millió forint uniós támogatás segítségével a Bu&Sa Automatika Bt. a hatékonyságot és a versenyképességet növelő, valamint az adminisztratív és elemzési-tervezési folyamatokat segítő eszközöket (orbitális hegesztő, iratmegsemmisítő, informatikai eszközök) szerez be, valamint műanyag nyílászárók beépítésével korszerűsíti a megvalósítási helyszínt.

A fejlesztés egyrészről jelentősen csökkenti a kedvezményezett költségeit a megvalósítási helyszínen, másrészről pedig a beszerzett eszközök révén gyorsítja és hatékonyabbá teszi a mindennapi munkavégzést. Ezáltal növekednek a bevételek, és a megrendelések számának növekedésével a szervezetnek lehetősége lesz tovább bővülni, újabb fejlesztéseket megvalósítani.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósult meg.

 

 


 

Kedvezményezett neve: BU & SA Automatika Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Projekt címe: „Gyakornoki Program a BU & SA Automatika Bt-nél”

Szerződött támogatás összege: 6.820.191 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 100%

Projekt tartalmának bemutatása:
A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.
Cégünk a gyakornoki program során 2 fő munkavállalót alkalmaz. Az egyik gyakornok munkaköréhez kapcsolódóan elsősorban logisztikai feladatokat lát el, tevékenysége kiterjed az árubeszerzésre, raktárkezelésre, anyagmozgatásra, számítógépes nyilvántartás vezetésére, adminisztrációs feladatok ellátásara. A másik gyakornok tevékenységét főképp a gépgyártás területén végzi, feladatköréhez tartozik a tervezés, felújítás, karbantartás, számítógépes munka, tervezőprogramok használata, műszaki rajzok készítése.
A gyakornoki program bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozásunk számára kilenc hónapon keresztül, lehetőséget teremt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység ellátására, valamint az új munkahelyek feltételeinek kialakítására is.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.07.01.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-01983